header

header

17 augusti 2012

Vilken fredag!

Sitter just nu i soffan, på väg att gå och lägga mig och jag tänker på vilken dag vi haft i dag! Har onekligen hunnit med en hel del och jag ska väl erkänna att jag är lite så där småtrött som man brukar bli av effektiva dagar :).

Började denna lediga dag med en morgonpromenad. Hade tänkt gå en kort runda men det var så härligt dimmigt och mystiskt ute så det blev en längre variant. Som vanligt när jag är ute så blev det en del fotande. Skulle nästan vilja se mig själv när jag är "in action". Kan inte se klok ut :). Dimmigt var det som sagt och jag fick några kort där jag lyckades fånga exakt det jag ville!



Efter storstädning av hela huset blev det en vända till Kupolen, lite småärenden som skulle fixas. Sen blev det till att åka hem igen och packa lunch och badkläder. Emma och jag for med grannarna till utomhusbadet i Slätta (Falun). Inte så varmt i vattnet var det men en väldigt fin anläggning. Lite bad, lek och lunch hann vi med innan det kom regn och vi for hem igen.

Väl hemma tittade solen åter fram och jag hade tänkt sitta i solstolen och må men blev (som vanligt) rastlös. Tur då att man har världens bästa granne tillika vän som ställde upp som barnvakt så jag fick ut och träna en sväng. Stort tack Emma!! Vad gjorde jag utan dig?? En tur på racern fick det bli och i dag mina vänner var det ingen som höll igen. I dag körde jag på som f-n och benen var pigga och återhämtade sig förvånansvärt lätt. I dag åkte jag runt med ett stort flin och njöt när mjölksyran sprutade ur öronen!
Vacker blomma i vår trädgård.

Vår fredag avslutade vi med grillning med våra underbara grannar - god mat i det bästa sällskapet. Kan det bli bättre?!? Tror inte det. Nu är det jag som är rejält trött och ska dra gaddarna innan det är dags att sova. Gud så gött det ska bli!

Sov gott allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!