header

header

2 augusti 2012

J-vla skit!

Säg den lycka som varar för evigt. Nu skulle jag kunna svära en lång harang för så f-bannad är jag just nu eller kanske mest ledsen och besviken. Vad är det då som orsakat detta?? Jo det ska jag berätta nu.

Var ju som sagt i väg och fick massage och akupunktur i går och kände mig bättre i går kväll och ännu bättre i morse. Gick en morgonpromenad och städade. Sen var jag redo för en träningstur på rullisarna. Kom i väg och kände ganska snart att det inte kändes bra i ryggen. Tänkte att det var tillfälligt då jag inte åkt på några veckor, körde min runda, stakade på ganska bra och kom hem. DÅ när jag skulle försöka stretcha framsidan av kroppen gjorde det ONT!! Ont så in i h-vete nere i ländryggen. Jaha, det var den glädjen över att kroppen började kännas bättre. Det blev till att ta det lugnt resten av dagen, käka värktabletter, köra med ström på ryggen och försöka stretcha (inte helt lätt när det gör ont så man mår illa).

Nej, det här hade jag kunnat vara utan. Jag hoppas verkligen att det är bättre i morgon och framför allt på lördag då vi ska på bröllopsfest. En positiv sak har i alla fall hänt mitt i allt elände i dag. Har köpt en klänning till festen i helgen som kom i dag och den var lika fin som jag sett på bilderna!!!!! Lite stor var den men efter lite tråcklande, provande och sömmande satt den bra :). Visar bilder på den en annan dag.


Nu ska jag tvångsstretcha lite innan Hawaii 5-0.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!