header

header

22 mars 2013

Fredag & en fin present.

Började denna fredag på bästa möjliga sätt. Efter frukosten hamnade jag här:
Vilken start på dagen! Fin fina spår och nästan helt själv ute i skogen. Tänk att det kan vara så här i slutet av mars. Att man kan få vara så här glad. I år har vintern varit lång och det har passat mig förträffligt. Men jag förstår alla er som längtar efter värme och grönska.

Efter min härliga start så svidade jag om och for med svärmor och dottern till Kupolen för lite shopping. Naturligtvis blev det handlat till Emma men också till mig. Hittade ett par jeans i lite ljusare tvätt. Perfekt nu till våren :).
Emmas coola skinnpaj.

Resten av denna lediga dag har jag försökt att ta det lugnt. När stykning och dammsugning var avklarad placerade jag mig i favoritfåtöljen och där blev jag sittandes ett tag. Så skönt. Att göra ingenting. Andas. Slappna av. I bland behöver man göra precis så här. Göra ingenting. 

Till slut måste jag visa en bild av den fina present vi fick i går av mina fantastiska vänner. Blev så otroligt glad över den att det nästan kom en tår i ögonvrån. Tack än en gång, fina ni!

Nu ska här laddas för morgondagens tidiga träningspass. Eftersom vi tänkt besöka världscupfinalen i längdskidor i grannstaden blir det till att masa sig ut tidigt om man ska hinna träna. Men först ska jag nog leta lite efter mitt körkort som jag verkar ha tappat bort.....

Trevlig fredag!

2 kommentarer:

  1. Underbar present! Förstår om du blev tårögd. Fantastiskt fint <3

    Vilken fin start på dagen också...härligt!

    KRAM och hoppas ni har en skön helg med längdskidor o träning!

    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den presenten blev jag riktigt glad över :).

      Hoppas du också har en kanonhelg och att du får en bra resa till Kansas!

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!