header

header

25 mars 2013

Måndagkväll.

Kväll igen och ännu en dag har passerat. Sitter och varvar ner efter kvällens löppass. Det behövs då årets första intervallpass avverkades. Ingen racerfart i benen ännu men jag måste ändå säga att det gick över förväntan. Och det bästa av allt. Det gjorde inte allt för ont bak i vänster lår :). Det kanske äntligen kan bli roligt att löpträna framöver!

Annars då. Tja, Emma är förkyld och jag sover uruselt. Inte p.g.a. henne utan för att min sömn är bedrövlig för tillfället. Har inga problem att somna - det gör jag nästan när huvudet hamnar på kudden. Problemet är att när jag somnat så vaknar jag hela tiden. Flera gånger i timmen. Ingen vidare återhämtning eller sömn där inte. Börjar bli less på att ha det så här. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Snälla goda någon - kan jag inte få sova bra? Åtminstone en natt?

Nej, nu är det dags att stänga ner för i dag. Ska avsluta den här dagen med att läsa den bok jag håller på med för tillfället: Beautiful Creatures. Sen hoppas jag på en god natts sömn.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!