header

header

14 april 2013

Att få göra det bästa jag vet.

Vilken dag jag hade i går! Trots att det rent ut sagt var ett riktigt skitväder så blev det den bästa dagen på länge :). I går morse när regnet öste ner och man helst hade velat kura inomhus då packade jag väskan med regnkläder, kamera och paraply och for till grannstaden. Varför kan man då undra?  Jo, det var nämligen dags för fotokurs!

Vi hade bestämt oss för att fota vid ett av våra världsarv och möttes upp där. Det var kul att träffa andra med samma intresse. Att få gå och prata. Få hjälp med inställningar (jag har fortfarande inte lärt mig kameran). Att få tiden. Att få fota. Vädret var tyvärr inte det bästa men det spelade ingen roll. Det var så himla kul!! Det var riktigt svårt att få till bra kort men det spelade liksom ingen roll. På onsdag är det dags igen och jag längtar :).






Resten av dagen blev minst sagt lika bra. Vi fick besök av fina vänner från Mora och senare slöt fler goa vänner upp. God mat. Många skratt. Gamla minnen. Att bara hänga. Sitta uppe och prata. Precis som det ska vara med de bästa vännerna.

En kanonlördag som ni hör. Att få göra det bästa man vet. Nu är det dags att få i sig lite frukost och sen se vad den här söndagen har att bjuda på.

Önskar alla en riktigt bra dag!
Kram Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!