header

header

27 april 2013

Emmas lördag!

I dag var det äntligen dags för en dag utan måsten. En dag utan träning. En dag utan planer. En dag med familjen i fokus. En dag med bara oss tre. En dag då Emma fick bestämma.

Tidigt i morse satte vi oss i bilen och for mot Stockholm. Vi hade egentligen planerat att stanna borta tills i morgon men nja..... Det är allt bra gôtt att sova i sin egen säng också ;).

Jag och M hade inget planerat som vi ville göra (eller jag ville hemskt gärna ut till Rosendals trädgård så dit blev det en kort sväng) så det var Emma som fick stå för önskemålen. Det blev en hel del vi hann med: varit i regnskogen och sett hajar och rockor på Aquvaria, smyckesutställning på Nordiska muséet, besökte kungens slott och hans skatter och avslutade det hela med ett besök på Naturhistoriska muséet. Hon ville även gå in på Grönan också men där lyckades jag sätta stopp. Tanken på att trängas med en massa folk första dagen dom öppnade för säsongen lockade inte speciellt mycket. Det får bli en tur dit senare i vår/sommar i stället.

Tänk att jag varit till Stockholm utan att shoppa en enda pryl. Inte gått in i en enda affär (eller gick in i en och tvärvände ut - löningshelg - say no more). Inte känt hets att hinna med det och det. Åh, vilken skön lördag det har varit.

 Färggrant på Aquvaria.





Vackra Rosendal. 

Äntligen blommar vitsipporna!

Nu är det trötta ben och tunga ögon men en film ska nog få avsluta den här lördagen. I morgon är det förhoppningsvis pigga ben igen. Då väntar ett långpass löpning :).

Trevlig kväll!

4 kommentarer:

  1. Det finns helt klart mycket mer än shopping i Stockholm. Tyvärr är jag där så sällan men till sommaren då ska jag dit en sväng. Fina bilder. Kram Nina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kommer inte heller så ofta till Stockholm men det kanske får bli ändring på det framöver :).

      Kul att du gillar bilderna! Kram Carina

      Radera
  2. Vilken härlig dag ni fick! Fantastiska bilder! skönt att du lyckades sätta stopp för Grönan, där hade jag inte heller velat satt min fot under öppningshelgen ;).

    Duktig du var som tog dig igenom löppasset idag trots tunga ben och vurpa, strongt gjort!

    Ha det gott! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en härlig dag och jag är också glad att jag lyckades avstyra Grönan :).

      Jag var nog snarare envis tror jag när jag sprang i går. Och i dag känns den envisheten av....

      Ha det bra du med! Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!