header

header

14 april 2013

Trädgårdssöndag & premiär!

I dag har det varit en sån där dag. En dag då energin har räckt till. Lusten att göra saker har infunnit sig. Vädret har varit skönt (i alla fall på förmiddagen ;) ). I morse var jag ute i trädgården. Redan klockan 9 stod jag ute med sekatören i högsta hugg. Redo. Laddad att ta mig an de sista träden.

Hela förmiddagen var jag ute. Glömde tid och rum. Klippte och fyllde skottkärra efter skottkärra. Pratade med grannar. Hade sällskap av Emma. Tänk vad härligt det är att göra sådana här saker tillsammans. Att hon vill vara med. Inte hela tiden så klart - men i alla fall ett litet tag. Värdefulla stunder.

Längtar efter att få sätta spaden i jorden. Att så och plantera. Gräva. Bli skitig. Älskar det! Ska ändra om lite i trädgården. Göra om en av rabatterna. Fixa nytt i vårt lilla kryddträdgård/jordgubbs- & smultronland. Längtar! Aningens för tidigt är det nu. Men snart så. Då ligger jag där. Skitig och dan. Men vad gör det. Det är ju det som är livet.
 


Vi fick en fin present i går av våra vänner. En present som förhoppningsvis ska bära frukt så småningom. Ett olivträd. Ska bli så spännande att se om jag lyckas hålla det vid liv eller inte. Känner mig lite nervös ;). Nu skulle man allt haft sitt växthus. Kanske nästa år. Vi får se!

I eftermiddags var det äntligen dags. Dags för något jag längtat efter. I dag kom racern ut!! Jippi!! Att man kan bli så där löjligt glad över att få ut och cykelträna igen. Precis så var det. Det spelade ingen roll att det blåste motvind under större delen av passet. Det var bara så fruktansvärt roligt! Roligt att cykla OCH löpträna. Det kan bli en bra barmarkssäsong det här :).

Fortsatt trevlig söndag!

6 kommentarer:

  1. Börjar med att skriva att bilderna i förra inlägget bara är sååå fina, förstår att det var en riktigt bra stund.

    Ja, bilderna från idag är ju också super, vilken bra söndag ni har haft!

    Hoppas att du får en bra start på nya veckan och kan köra roliga cykel- och löppass! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för dina ord om mina bilder. Blir så glad!

      Det har varit en skön söndag. Fler sådana dagar tack :).

      Hoppas du får en bra vecka du med! Kram Carina

      Radera
  2. Du är så härlig! Vad läckert med cykel.

    Underbara vårbilder. Vilken lycka att ha ett olivträd också!

    KRAM, ha en fin början på veckan

    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lotta! Blir så glad över dina ord :).

      Ha en fin början på veckan du med!

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!