header

header

15 april 2013

Inte den bästa måndagen.

Den är måndagen har inte varit min dag. Stress från första sekund jag vaknade i morse. Dagen har fortsatt i samma anda - tyvärr. Skulle dessutom köpt ett par jeans jag spanat på ett tag. Tog mig äntligen tid att åka och prova dem. Satt de bra? Svar nej. Höjde det humöret? Inte direkt. Har varit sur och tvär större delen av dagen. Blir tyvärr så här när jag känner mig stressad och pressad. Vill bara fly. Nej, inget vidare flyt i dag precis.

Tur då att man har en dotter som är helt underbar och som förgyller tillvaron :). Vi hann i alla fall få en mysig lässtund här i eftermiddag. Många böcker om hästarna Sigge & Teddy blir det. Tror vi gillar det lika mycket båda två. Att få mysa. Vara tillsammans. Nära.

I kväll blev det ett välbehövligt och efterlängtat löppass. Intervaller stod på schemat. Skitjobbigt var det men så skönt när det var klart. Tänk att man ska börja gilla köra fart på äldre dar. Bättre sent än aldrig ;).

Nej, nu ska jag ta mitt sura humör, gå en trappa upp och hoppas att jag vaknar glad och lugn i morgon.

Trevlig kväll!


4 kommentarer:

  1. Skönt att ni fick er en härlig lässtund i alla fall. Och det låter skönt med ett träningspass, jag fick snällt hoppas över träningen idag :(.
    Nej, nu håller jag tummarna för att vi vaknar på ett strålande humör imorgon.

    Må så gott Carina! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var skönt m träningen. Förstår din känsla. Det är inte kul när man inte kan träna som man vill :(. Hoppas det är bättre i dag!

      Kram Carina

      Radera
  2. Hoppas att du har en mycket bättre dag idag.
    Vad mysigt att ni fick en härlig lässtund.
    Ha en strålande dag.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dagen har varit betydligt bättre i dag - som tur är :).

      Hoppas din dag har varit bra!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!