header

header

21 april 2013

Vårtecken.

Vaknade inte lika fylld av energi som i går. Inte så konstigt kanske ;). Bestämde mig i alla fall för att ta en lugnare dag. Lite nya gardiner kom upp på övervåningen. Sen tyckte jag det fick räcka. Drog ut på racern på ett pass. Det lär nog bli en del pass på den några veckor framöver (tyvärr). Ja, jag skriver tyvärr för det verkar inte bättre än att min hälsporre börjar göra sig påmind igen :(. Men med massa stretching, massage och smörjande med Voltaren så ska nog det ordna till sig!

I eftermiddags drog jag med mig Emma ut. Väldigt motvilligt kan jag lova men så fort jag sa att vi skulle leta vårtecken var hon genast med på noterna. Tog med mig kameran och av någon konstig anledning hamnade vi nere vid älven :). Gillar verkligen att vara där nere. Man ser något nytt varje gång. Nu var vattnet så pass lågt att vi kunde gå ner i sanden och en bit ut utan att bli blöta. Passade mig alldeles utmärkt. Gick nämligen loss med kameran ganska rejält :).






 Några vårtecken hittade vi.

Nu ska jag försöka mota söndagsångesten som sakta kommer krypande. Konstigt att det ska vara så om söndagarna. Det måste ju tyda på att man har bra helger. Eller hur? :). 

Trevlig söndag!

2 kommentarer:

  1. Vilken mysig blogg du har. Det är första gången jag kikar in här, alltid roligt att hitta nya favoriter.
    Jättefina foton, du kan förstora flera av dem till fina tavlor.
    Kram och ha en bra vecka

    SvaraRadera
  2. Ja, det betyder bra helger ;)

    Och ljuvliga ljuvliga bilder! Älskar det här, det känns i hela kroppen!

    Hoppas din hälsporre inte blir värre nu. Ta hand om dig!

    Och ja, tycker också du ska förstora dina bilder


    Kramar! Ha en fin vecka

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!