header

header

3 april 2013

Att tänka positivt....

Ute börjar snön smälta. Asfalten kommer fram. Vintern börjar till slut ge upp. Ger vika. Plusgraderna stiger på termometern. Solen värmer allt mer. Det är nu man ska ta ut racern. Knäppa på sig hjälmen. Spänna fast skorna i pedalerna. Ge sig ut på första turen. Känna den där glädjen. Pirret i magen. Känna vinden mot ansiktet.

Det är det jag vill göra. Vill ta fram min kära racer. Susa fram i landskapet. Det är det jag vill som sagt. Inte det jag kan. Är fortfarande förkyld. Hostar och kraxar. Vet att man inte ska gnälla över en vanlig förkylning. Vet att det kommer gå över. Vet att det finns andra som har det mycket värre. Men jag är inte gjord för det här. Inte gjord för att vara stilla. Inte kunna röra på mig som jag vill.

Det är nu man ska sluta gnälla. Vända på det negativa. Tänka positivt. Inte det enklaste men jag försöker. Försöker tänka att kroppen nog behöver vila. Behöver ta en paus. Välbehövlig vila. Det är det jag ska fokusera på när jag sitter och längtar ut och trampa. Cykelsäsongen har knappt börjat. Det är ingen katastrof. Jag är frisk om några dagar. Tänk positivt!
Snart har skogen fått en ny, vit matta.

Trevlig onsdag!

2 kommentarer:

  1. Håller med dig Carina, det är inte lätt att tänka positivt när det enda man vill är att få röra sig och känna energin spritta inom sig. Men att du verkligen tänker på det är ju kanon! det är nog en vanesak tror jag, tillslut blir det nog lättare att tänka positivt, om man övar mycket på det. Jag hoppas i alla fall att det är så ;).
    Och precis som du skriver så kommer du att hinna med många härliga pass på cykeln, snart är du frisk igen!
    En stor kryakram kommer här! /Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ju lite mental träning det där med att tänka positivt. Det är bara att öva på :).

      Och tänk, snart kan jag nog börja träna igen!!

      Stort tack för kramen! Och här kommer en kram till dig! KRAM

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!