header

header

2 december 2013

Att testa något nytt.

Ja så var det måndag igen och denna dag har innehållit både toppar och dalar. Just dalarna tänker jag inte gå in på men topparna. Två stycken rejäla har det varit. Och det ena var träningen i kväll. Det gick fruktansvärt bra och var fruktansvärt roligt där ute den mörka skogen :). En konstsnöslinga för skidåkning fanns men nej. Det lockar mig inte ett dugg om jag ska vara ärlig. Trängas med andra för att åka runt, runt på 400 m. Nej, då tycker jag det är bra mycket roligare att springa med stavarna.

Den andra toppen inträffade efter jobbet då jag hade stämt möte med en kompis som är designer. Hon håller precis på att starta upp sitt företag och håller på med första kollektionen. Och tänk, jag har blivit tillfrågad om jag vill fota lite :). Fatta var roligt!!!! Lite nervös blev jag, har ju aldrig fotat mode förut men kände ändå att jag ville testa.

Så i dag var det dags. Vi möttes upp i hennes ateljé och tog oss sedan ner på stan. Och det är något som händer när jag får kameran i händerna. Jag glömmer liksom bort alla runt om. Ser liksom bara motivet/modellen. Styr och ställer. Bryr mig inte ett dugg om hur jag själv ser ut när jag ålar runt :). Riktigt roligt var det och jag hoppas att hon ska bli nöjd och kunna använda någon av bilderna (och om och när jag får ett ok kommer jag att visa dom här så klart).

Nu blir det lugnt resten av kvällen. Final i Dessertmästarna - är oerhört fascinerad och imponerad över vad dom åstadkommer.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!