header

header

13 december 2013

Luciafredag.

Fredag den 13:onde och lucia för hela slanten. Eller i alla fall för Emma. 4 konserter skulle dom avverka under dagen. Det var en spänd och glad liten tjej jag skjutsade till skolan i morse :). Själv fortsatte jag hemåt och smygsydde lite - det går sakta men säkert framåt - innan det var dags för besök hos frisören.

Och tänk, det bidde inte någon radikal förändring heller denna gång. Hade funderingar på att byta hårfärg men nja. När jag satt där i stolen fegade jag ur och det blev blont som vanligt - om än lite mörkare nyans. Wild and crazy, eller hur?? ;).

Hemma igen fortsatte jag att smygsy tills det var dags att hämta Emma. Vi softade lite innan det var dags att ta ner julpyntet från vinden då granen skulle kläs. Problemet var bara att när jag stack upp huvudet i vindsluckanl låg det en mus i fällan!!!! Det blev ett skrik och en snabb sorti ner för stegen. Som tur var så var grannen hemma och kunde hjälpa mig få ner den något platta och väldigt döda musen. Så pyntet kom ner och granen kläddes till slut.

Kvällen tillbringade vi i tv-soffan framför en film. Ganska mysigt avslut på en dag som började redan 05.30 i morse. Kunde nämligen inte sova och då blev det intervaller på spinningcykeln i stället. I morgon hoppas jag sova liiite längre.

Ha det bra!
Kram Carina.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!