header

header

4 december 2013

När allt bara blir för mycket….

När man inte får sova ordentligt. När det är tokmycket på jobbet. När man försöker hinna med allt annat som behöver göras. När man tränar lite för hårda pass. När man tar på sig saker man egentligen inte skulle göra men som man inte kan tacka nej till för att de är så roliga. När dagarna bara rusar iväg. Då kommer man till en viss gräns. När allt bara blir för mycket. Och precis så blev det i dag.

Det jag brukar göra när det känns så här är antingen att träna eller ta med mig kameran ut på en runda. I dag blev det det senare alternativet. Satte mig helt sonika i bilen och for ut till Ornässtugan. Gillar att strosa runt där ute och i dag var jag helt själv :). Fick mig en skön stund och passade bl a på att bekanta mig mera med mitt vidvinkelobjektiv. Det är verkligen ofattbart skönt att få gå runt med kameran ostört och bara låta tankarna vandra fritt.


 Skulle gärna bo i huset uppe till vänster.






Nu blir det lugnt resten av dagen. Hade planerat att träna men har börjat känna av en begynnande förkylning(??). Känner jag mig piggare kanske det blir ett lätt pass i alla fall.

Önskar alla en bra fortsättning på onsdagen!

4 kommentarer:

  1. Vad bra att du tog dig en välbehövlig paus. Håller med om att det är skönt att få strosa runt med kameran i fin miljö. Dina bilder är superfina Carina och jag skulle inte heller tacka nej till att bo i det där huset :).
    Hoppas att du fick batterierna laddade och att det inte blir något med den där förkylningen.
    Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina du! Ja, pausen hjälpte nog till lite. Tror jag botade eller motade förkylningen med mitt spinningpass i går - känner mig i alla fall bättre :).

      Vi ses i morgon! Kram Carina

      Radera
  2. Vilken underbar plats och det ser ut som ett bra ställe att sakta ned tempot och bara bara.

    Kram Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en bra plats att få ett avbrott från vardagen.

      Hoppas du har en bra helg!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!