header

header

5 december 2013

I dag blev det vinter.

I dag vid 11.30 började de första små flingorna att sakta dansa ner från himlen. När jag skulle åka hem ett litet tag senare vräkte den vita varan ner. Så himla mysigt. Att åter få se världen bäddas in i ett mjukt vitt täcke. Att åter få tillbaka lite av ljuset som lyst med sin frånvaro en längre tid nu. Att få känslan av att det faktiskt snart är jul och att det plötsligt inte känns så främmande längre. Ja, i dag var dagen då det blev vinter :). Hoppas bara att den kommit för att stanna.

Dagen har gått rasande fort efter att jag slog upp ögonen i morse. Jobbet har klarats av. Nästan alla inhandlade klappar är inslagna (till tonerna av julmusik så klart). Ett par rejäla vantar är inhandlade. Ytterligare några klappar har införskaffats. Första snön har skottats. Barnen har lekt och byggt och kommit in blöta om rosiga om kinderna. Kroppen har tränats och är nu så där härligt trött. Saga har lästs och lillan har nattats.
"The Christmas song" - en av mina favoriter när det gäller julmusik.

Inte nog med att snön kom i dag. Ernst är tillbaka i rutan och sprider julstämning. Jag tokgillar Ernst och kommer sitta bänkad de kvällar han pysslar och fixar.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!