header

header

17 december 2013

Nu så!

En vecka före jul och nu är jag ÄNTLIGEN färdig med alla julklappar :). Hann klart med Emmas skridskoängel i dag och det är så skönt. Nu slipper jag oroa mig för att den inte ska bli klar i tid. 

Lite pillrigt har det allt varit men oj va roligt!! Det kommer garanterat bli fler sådana här små projekt framöver. Dock utan ett bestämt "färdig-datum". Skulle gärna visa ängeln i sin helhet men vill inte riskera att Emma ser den innan själva julafton men några små smygbilder kan jag bjuda på. 


Hittade ju som jag nämnde i går två alternativ till nyår. Ganska enkla och lite lagom festliga. Passar mig ypperligt. Tillsammans med ett svart linne och ett par svarta brallor kommer jag nog känna mig bekväm :). 
 Alternativ 1: spets & lite metallic-känsla.

Alternativ 2: genomskinligt med öppen rygg.

Annars har det varit en fullspäckad tisdag. Aningens lugnare på jobbet (tack å lov). Ett besök till frissan för Emma då topparna behövde klippas. Följt av ett besök på skolan då Emmas avdelning hade öppet hus. Och en massa annat som har fixats så klart. 

Nu ska jag försöka samla krafter till ett styrkepass här hemma. Ska iväg på massage och behandling i morgon och tänkte passa på och låta kroppen vila helt från träning. Vilodag i morgon som sagt och bara två jobbdagar kvar till en lång ledighet. Härligt!!

Ha en skön kväll!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Du är så duktig med pysslandet. Jag har inte riktigt tålamod till sådant pyssel, det är för pillrigt för mig :). Kan tänka mig att den är superfin.

    Det var ritkigt snygga alternativ till nyår, de kommer passa dig kanon.

    Ha en skön kväll du med! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Även om jag har dåligt tålamod i vanliga fall så går det (oftast) bra att hålla på med sådant pyssel - när det inte krånglar dvs ;).

      Ha en bra dag!
      Kram Carina.

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!