header

header

15 december 2013

En regnig tredje advent.

Även om det var mysigt att tända tredje ljuset i morse så måste jag erkänna att det hela förstördes lite av smattrandet mot rutan. Plusgrader ute och nederbörden som lika gärna kunnat vara små vita dansande flingor blev i stället stora droppar som föll från himlen. Ja, ja, inget att göra åt det. Vred upp julmusiken lite extra och ignorerade världen utanför fönstret. I alla fall för en stund…..

Rotade nämligen fram mina suveräna Ice bugs och gav mig ut i slasket och halkan på ett löppass. Med dubbar under fötterna gick det nämligen superbt att springa :). En runda jag inte sprungit sen i våras pga min häl avverkades. Och det är verkligen så att löpning är outstanding - man blir trött på ett alldeles speciellt skönt sätt när man springer. Betalar i och för sig priset nu när hälen inte är nådig men det var ett skönt pass så det var det värt.

Annars har helgen gått på tok för fort som vanligt. En massa julgodis har tillverkats så nu tror jag det är klart på den fronten. Har hängt med familj och vänner. Slagit in julklappar. Sett på film - något jag verkligen gillar. Tränat. Det enda jag inte hunnit med är något jag verkligen borde ha gjort - sytt på Emmas ängel. Det blir till att lägga in en extra växel under veckan som kommer.

Hoppas ni alla haft och har en mysig tredje advent!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Trots förkylning blev det så bra i helgen! Hade gärna delat med mig lite snö för här kom det rejält. Stämningen på topp med andra ord med allt det vita och fluffiga.

    Mysig helg ni haft och härligt att du kom ut på en runda också. Skönt.
    Vi har alldeles för lite julgodis här hemma. Måste ändra på det ;)

    KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh så härligt med mycket snö! Och skönt att du fick en bra helg trots förkylningen.

      Ja, julgodis måste man ju ha, eller hur? ;).

      Hoppas du får en fin vecka med riktig vinter och massa julstämning!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!