header

header

20 januari 2014

Måndag & lunchträning.

Totalt borta när klockan ringde i morse. Helt väck. Har inte varit vaken en gång sen jag somnade i går kväll. Och det är ovanligt kan jag lova. Men jag var riktigt trött så denna nattsömn var välbehövlig.

Måndag och en ny vecka. Nya möjligheter - som en vän skrev i ett sms i går kväll. Kloka ord och jag försöker se måndagen och den nya veckan på detta sätt. Väldigt smärtfritt på jobbet - nästan så jag tror jag missat något - och lönerna var klara i ett nafs. Hade med mig träningsgrejer och drog direkt upp till skidspåret när jag jobbat klart.

Att jag glömt valla, "rätta" strumporna och vätskebältet hemma spelade ingen roll. Den friska luften och själva skidåkningen vägde med råge upp detta och det blev ett riktigt bra pass. Körde lugnt även i dag - försökte i alla fall - och kunde konstatera att det är betydligt svårare att ta det lugnt när man åker klassiskt jämfört med skate. Tar man inte i åker man liksom bakåt och är det kuperat är det inte så mycket att välja på - man får lov att ta i :).

Träning som sagt och när vi kom hem, Emma och jag, blev det lugnt. Dammsög och tvättade men sen fick det räcka. Prioriterade att vila - har en grym skräck för att bli sjuk igen - så det fick bli två avsnitt av Hem till gården på paddan. Ja, jag följer fortfarande denna engelska såpa :).

Nu är det dags för nattning och sen dröjer det inte länge innan jag själv tänker knyta mig. I morgon är det en ny dag och nya möjligheter.


Några rosa tulpaner pryder köksbordet.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!