header

header

13 januari 2014

Så himla typiskt.

När man har gått och väntat på vintern. Att få plocka fram skidorna. Att få vara ute och leka i snön. Hitta på vinteraktiviteter. Grilla korv. Dricka varm choklad. Bli frostnupen om kinderna. Ja, vad händer då när vintern äntligen kommer?? Jo, man åker på en förkylning.

Blir så himla less. Började känna mig skum i går kväll men trodde allt skulle gå över med en god natts sömn. Det hade det kanske gjort också men en god natts sömn var inte vad jag fick precis. Och mycket riktigt. I morse vaknade jag upp snuvig, lite småont i halsen, frusen och ont i huvudet. Så himla typiskt. Suck!

Pallrade mig iväg till jobbet och gjorde undan det mest akuta. Sen packade jag faktiskt ihop, tog med mig datorn och satte mig hemma och jobbade. Kändes bättre att sitta för mig själv och snörvla och kunna ta pauser när jag själv ville.

Nu blir det till att försöka kurera sig. Och hoppas på att förkylningen INTE går ner i bröstet som det tenderar att göra varje gång. Nej, nu ska här drickas ingefärste (usch och fy), ätas citron, knapras espritox och vilas.


 Sol & snö. Då är man tvungen att sticka ut näsan i 5 minuter.



Hoppas ni andra fått en betydligt bättre start på veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!