header

header

21 januari 2014

Zzzzzz….

En liten orolig madam har vi haft här hemma i natt. Liten vaknade vid tolv och somnade inte förrän vid fyra. Har ingen aning vad det hela berodde på. Hon kunde helt enkelt inte sova och därmed inte vi heller. Så mellan ett och tre låg jag vaken och läste - tur att man har en bra bok. Till slut somnade jag men Emma och M var vakna ytterligare en timme. Tror inte ens jag behöver nämna att jag inte varit på topp idag.

Tog mig igenom förmiddagen relativt smärtfritt - trots att huvudet inte var med at all. Väskan var packad och skidorna låg i bilen så det var inget att tveka på. "Ikke tenk, bare tren". Det blev ett lunchpass i dag också :). Och i dag gick det lätt. Då är det roligt att åka. När allt bara stämmer och man känner att man orkar. Hemma igen blev det lite "pluggande". Försöker så gott det går lära mig mer om fotograferandets ädla konst.

En tidig kväll i kväll och en bön till högre makter om att vi alla får sova i natt. Men först ser jag fram emot ett nytt avsnitt av Hart of Dixi. 



Några fler bilder från en av förra veckans promenader.

Trevlig tisdag!

2 kommentarer:

  1. Stackars liten som inte kunde sova. Hoppas det blir bättre i natt. Och ja, dessa nätter vill man helst inte ha för många av. Skönt att du kunde ta en skidrunda vid lunch och komma ut.

    Ha en fin kväll!

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var synd om henne. Tack och lov har vi varit ganska förskonade från sådana nätter.

      Det är verkligen guld värt att komma ut dagtid.

      Sköt om dig!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!