header

header

14 april 2012

Anslagstavlan.

Har länge gått och funderat på lite småfix till Emmas rum och i dag tog jag tag i ett av projekten och fixade till det. Åkte och inhandlade tyg, resårband, en ny häftpistol (den gamla låg inte på sin vanliga plats, undra varför??) och nålar. Fick även ett bidrag av snälla grannarna och sen kunde Emma och jag göra en anslagstavla till hennes rum!

Helt smärtfritt gick det inte men några ändringar och en blå tumnagel senare så var tavlan klar! Eftersom det blev lite (eller ganska mycket) tyg över så slängde jag ihop 2 nya kuddfodral till Emmas säng också. Tänk vad mycket lite nytt tyg kan göra i ett rum!

Anslagstavlan på plats (lite stor men jag orkade inte såga till den.....)
Helt plötsligt behöver "korgarna" på hyllan bytas ut...


Nya kuddar.

Annars har vi haft en heldag lillan och jag. Sambon är på svensexa och försvann redan klockan 8 i morse. Vi har hunnit med att besöka Kupolen där jag förgäves försökte hitta en klänning att ha på mig på bröllopet vi ska på i början av maj. Ingen större lycka kan jag meddela så nu vet jag ärligt talat inte hur det ska lösa sig. Hade förresten sällskap av den blivande bruden och hennes två goa grabbar. Vi hann med en repa nere på stan där vi även åt lunch. Alltid lika kul att umgås med dig Bodil!

Nu gäller det att slå ihjäl den här kvällen och hoppas på att natten ger mig god sömn och att morgondagen innefattar ett träningspass. Mitt halsont är äntligen borta och i morgon är det jag som förhoppningsvis ska ut i löpspåret igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!