header

header

20 april 2012

Full fart!

Den här dagen har det minst sagt gått i 120, fördelen med det är väl att en del hunnits med. Började denna lediga fredag med att läsa ut en fantastisk bok som jag hållit på med, Sommarhuset av Anna Fredriksson. Vill man läsa något som verkligen griper tag i en så är denna bok att rekommendera!

Vad boken handlar om hittar du här

Hann sen med ett lugnt pass på spinningcykeln - måste försöka börja lugnt med träningen så jag inte blir förkyld igen och förresten, vem hade velat träna ute i dag?? Snabbdusch och påklädning av mig själv och lillan för klockan 09.50 hade vi tid på öron, näsa, hals i Falun. Emma skötte sig ypperligt och detta besök resulterade i borttagning av halsmandlarna senare i höst (om vi vill, vi ska fundera och se hur det går ett tag först).

Hemma i Borlänge igen blev det snabbhandling på Maxi, hem och fixa lunch, baka matbröd samt plocka ihop lite inför dagens besök. Hade Tilde och Kerstin på besök och både jag och Emma uppskattade detta enormt! När besöket åkt for vi iväg och löste ut ett paket med klänningar från Bubbleroom. Jag hade skickat efter två, tänkte väl att åtminstone en skulle vara ok. En var ok men problemet var bara att den var för stor. Suck! Har inte bestämt mig för om jag ska orka beställa en mindre storlek och hoppas att den passar eller om jag ska bege mig ut på jakt i helgen. Vi får väl se om orken och lusten infinner sig......

Egenkomponerat matbröd!

I kväll är vi bortbjudna på middag och det ska bli så skönt att slippa laga mat utan bara sätta sig till dukat bord. Riktigt lyxigt!

Trevlig fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!