header

header

7 april 2012

"Spräckta byxor"

Påskafton och vinterlandskap. Jepp, under natten hade 2-3 cm snö fallit och marken var täckt av ett vitt täcke i morse. Både sambon och jag var trötta efter juniors oroliga natt och tog en promenad på morgonen. Riktigt skönt var det att komma ut och få frisk luft. Efter promenaden körde jag ett rejält styrkepass och jag vill inte tänka på hur magmusklerna kommer kännas i morgon.

Efter lunchen tyckte vi lillan behövde luftas och det blev en kort cykeltur (för henne, vi andra gick) till lekparken. Det blåste dock så kallt att jag beslöt mig för att gå hem i stället. På vägen hem ändrade jag mig och kom på att jag skulle fota lite. Gick in och hämtade kameran och tog en tur till fårhagarna i Lammhult.

Hade en föreställning i mitt huvud hur jag ville att den färdiga bilden skulle se ut och därför klättrade jag över ståltrådsstaketet som gick runt fårhagarna. Gick runt i hagen och fotade stenmurar, träd och lite allt möjligt. Kombinationen av att jag inte riktigt fick till korten som jag ville samt att det var otäckt kallt gjorde att jag beslöt mig för att gå hem igen. Problemet var bara att jag var tvungen att klättra över staketet igen för att ta mig ut. När jag stod där med ett ben på var sida om staketet kände jag att jag satt fast med byxorna. Var tyvärr inte tillräckligt försiktig utan ritsch så hade mina jeans gått sönder - attans!!! Blev inte glad direkt och inte blev jag gladare av att upptäcka att staketet hade en öppning inte lång i från där jag stod. Jag hade egentligen inte alls hade behövt klättra över något staket. Typiskt, men vad gör man inte för konsten :).




Glad Påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!