header

header

10 april 2012

Öken.

Fortfarande grisont i halsen och energin och orken har verkligen gått på sparlåga i dag :(. Var i alla fall i väg och jobbade och sambon var hemma med Emma. Hon hostar äntligen mindre och är feberfri men regeln säger ju en feberfri dag innan det är dags för dagis igen. Nu håller jag tummarna för att det börjar vända för oss och att vi ska slippa allt vad sjukdomar heter framöver.

Som jag nämnde tidigare har orken inte varit på topp i dag. Helst av allt skulle jag bara velat ligga under en filt och göra ingenting efter att jag kom hem från jobbet MEN alla som har barn vet ju att det privilegiet förändras samma dag som de små gör entré. Nej, dom dagarna då man kunde ligga och tycka synd om sig själv är verkligen ett minne blott :). I stället fick jag försöka underhålla junior så gott det gick men jag ska erkänna att hon fick se en hel del på tv och spela på paddan.

Nu blir det till att rycka upp sig och försöka tänka positivt! Det är ju faktiskt skitväder ute och vem vill ut och träna i sånt väder?? Inte jag i alla fall (försöker jag intala mig) så det passar ganska bra att vara sjuk just den här veckan, eller kanske inte.......

I kväll blir det en härlig tv-kväll! Först finalen av Top Model Sverige och sen ett nytt avsnitt av Desperate Housewives.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!