header

header

6 april 2012

Lååång fredag

Om dagen var solig och fin och gick fort i går så har dagen i dag verkligen levt upp till sitt namn. Denna fredag har minst sagt varit lååång och tyvärr inte särskilt solig. Men trots detta har det varit en riktigt bra dag.

Tog det piano i morse och slappade. Sen åkte sambon och jag på en liten tripp till Kosta Outlet. Hade planerat att tillåta mig att shoppa loss men utbudet föll mig inte riktigt i smaken och det jag ville ha fanns inte i min storlek :(. Ett par jeans och ett par Chanel-inspirerade ballerinaskor hittade jag i alla fall. Sambon shoppade loss rejält och kom hem med många kassar!

Mina Lee-jeans & ballerinor.

När vi kom hem ville jag mest lägga mig och sova men någon pushade på mig så det blev ett löppass. Ska väl erkänna att det faktiskt var skönt när man väl kom ut även om det regnade. I dag körde vi utan karta och det gick ju bra till slut, vi kom hem även i dag :).

I kväll blir det lugnt och till att slappa framför tv:n. Klockan 19 är det dags att återse vampyrerna i Vampire Diaries efter en lång veckas väntan.

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!