header

header

12 april 2012

Långpass!

Efter att vi vilat lite efter jobb och dagis så behövde vi tanka lite energi Emma och jag. Frågade henne om hon ville ta en cykeltur och yes det ville hon! Tänka sig att det lilla trollet cyklade hela Barbergsrundan, ca 5 km, utan varken tjat eller gnäll (vi tog två korta pauser och kollade på höns, tuppar och hästar). Själv fick jag småspringa/gå väldigt fort och var helt svettig när vi kom hem :). Tror nästan att jag sprang i från mitt halsont för nu känns det mycket bättre!

Vi hade en väldigt trevlig stund och det var många frågor och funderingar som avhandlades. Helt otroligt vad vetgirig hon är och hur mycket som rör sig i hennes huvud. När vi kom hem fortsatte vi vara ute och umgicks bl.a. med vår otroligt trevliga granne Kristina. En sväng till lekparken hann vi också med där det gungades, klättrades och åktes rutschkana för fulla muggar. Några tussilago plockades också till pappa.

Hej vad det går. Mamman blev alldeles svettig!

Äntligen hade hönsen & tuppen kommit ut!

Snart är denna dag slut och jag ska surfa runt lite och drömma om ett eget växthus. Känner mig också otroligt inspirerad och sugen på att börja gräva och rota i trädgården. Snart så..... I dag är det ju som bekant torsdag och det innebär ju ett nytt avsnitt av favvo-serien. Gôtt, gôtt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!