header

header

28 april 2012

VÅR!!!!!

Äntligen verkar det som att våren är kommen! I dag var första dagen som dunjackan fick stanna inne. Ja, jag erkänner att jag är en fryslort som gått runt i den tills nu :). I dag var första dagen som man kände av den annalkande värmen och det var riktigt behagligt. Något som inte är lika behagligt men ack så vackert är när knopparna börjar spricka ut och gräset börjar växa. Tyvärr känner jag av pollen som verkar ha tagit en rejäl fart dom senaste dagarna men jag tänker inte låta det förstöra glädjen jag känner just nu!


I dag kändes våren av på mer än ett sätt, rullskidorna kom fram ur förrådet! Uj, uj, uj va härligt det var att ta första turen för året! Att armarna var på hugget var också ett extra plus. Resten av dagen har jag också tillbringat utomhus. Först årets första fika på altanen tillsammans med grannarna och sen gick jag loss i trädgården. När jag var färdig var alla rabatter rensade och fixade, större delen av trädgården var krattad och även trädgårdslandet hade fått sig en omgång. Att vara ute och gräva och rota i jorden är något jag verkligen gillar och det är skön terapi för både kropp och själ!

I kväll hade vi besök av goda vänner och sambon hade lagat en otroligt god middag. Han är duktig i köket min Marcus! Lillan somnade ovaggad i kväll. Hon var väldigt trött efter att ha haft en väldigt rolig dag här hemma. Hon har lekt hela dagen både ute och inne med grannbarnen och det är så kul att se att de har så roligt tillsammans.

I morgon är det en ny dag och förhoppningsvis blir den lika bra som den som just passerat!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!