header

header

11 januari 2013

Fredagkväll, vilken härlig kväll!

Det liksom spritter i mig. I både kropp och själ. Jag känner mig så himla glad, förväntansfull, trött och utvilad på samma gång. Det är ju fredagkväll vilket innebär att i morgon då är min lilla familj hemma hos mig igen. Längtar, längtar, längtar!!!

Måste ändå säga att de här dagarna för mig själv har gått förvånansvärt bra. Jag har sovit ok trots att jag varit ensam. Jag har utan problem fått tiden att gå utan att anstränga mig särskilt mycket. Jag har legat i soffan och sett på serier och filmer som hejsan hoppsan. Jag har läst böcker; romaner och instruktionsboken till kameran. Jag har varit i skogen och gnetat på mina skidor. Tränat lugnt, hårt, länge. Älskar det!

Ja som ni märker har jag haft ganska goa dagar trots att jag naturligtvis saknat sambon och lillan. Men jag tror att det är bra, framför allt för mig och den lilla, att vi delar på oss emellanåt. Det är ju inte så ofta det händer och det är nog bara nyttigt att vi är från varandra lite. Men nu tycker jag som sagt att det räcker och är sååå glad att dom kommer hem i morgon :).



Vita tulpaner som fick följa med hem i går.

Denna fredag - då jag hade hela dagen för mig själv - har gått ofattbart fort. Kan i och för sig bero på att jag körde ett riktigt långpass på skidorna i förmiddags. Blev lite längre än vad jag tänkt från början med det var så himla fint att jag inte kunde ge mig. Kroppen var ok så då var det bara att köra på.

Eftermiddagen har jag tillbringat i läsfåtöljen. Vet inte hur lång tid jag satt där men boken jag läser är så bra att tiden bara flyger iväg. Gillar verkligen när man fastnar så i en bok. Vill bara vända blad efter blad. Går och tänker och funderar på olika scenarier som skulle kunna hända. Man vill liksom läsa hela tiden.
Vackra ord som får mig att längta till sköna Värmeland.

Nu ska jag njuta av återstoden av denna förträffliga fredag. Har en känsla av att helgen som väntar kommer att bli lika bra :).

Kram Carina!

6 kommentarer:

  1. Jag förstår att du längtar Carina. Så där så att hela kroppen skriker. Och jag blir så glad av att läsa om din förväntan och glädje över att de kommer hem imorgon. Din längtan känns i varenda ord.

    Och kanske behöver vi alla få längta emellanåt. Få längta till vardagen och det vi nästan tar för givet. Inse vilken ljuvlig vardag vi har och hur tomt det blir utan de vi älskar i den där vardagen.

    Njut av helgen och ha det bra.

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror absolut att vi alla behöver längta emellanåt. Det är så lätt att bara låta vardagen gå sin gilla gång utan att vi uppskattar det vi faktiskt har runt om oss.

      Tack för dina fina ord Lotta!

      Hoppas du har en fin helg! Kram

      Radera
  2. Så fina bilder på tulpanerna, jag älskar vita tulpaner.

    Dina dagar med "egentid" låter härliga, men jag förstår att du vill ha hem familjen nu, man känner sig liksom inte riktigt hel utan dem.

    Ha det så bra och njut av familjens hemkomst imorgon! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag älskar också vita tulpaner. Efter ranunklar så är dom mina favoriter.

      Nej, man är liksom inte helt hel utan familjen. Bra att man får lite egentid så man lär sig uppskatta det man har.

      Ha det bra du med! Kram

      Radera
  3. Det är ju skönt med egentid också. Jag läser också mycket men det är tyvärr alldeles för sällan som jag får sitta i fred och läsa. Det blir istället en lässtund i sängen innan det är dags att sova.

    Önskar dig en trevlig lördag.
    Kram Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det skönt med egentid, det ska inte förnekas :).

      Ja det är inte helt lätt att få sitta ostört och läsa när man har småttingar. Jag kör också en lässtund innan jag ska sova.

      Önskar dig en trevlig lördag! Kram

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!