header

header

5 januari 2013

Lat-lördag & kosttillskott.

Ja i dag har det varit en lördag då jag lodat runt i träningstights och otvättat hår. Tur att det inte dykt upp något oväntat besök här hemma ;). Fast jag måste erkänna att det är ganska skönt att ha sådana här dagar. När man kan gå runt lite hur man vill - även om det inte är någon vidare vacker syn :).

Hade sovmorgon ända till 8 i morse. Tur att man vant sig vid att sova länge lagom tills man ska ställa klockan igen..... Men jag är ändå glad att jag lyckats sova så pass länge. Just sömnen har länge varit ett problem för mig men nu verkar det hända grejer. Vet inte riktigt vad det beror på men en bidragande orsak tror jag kan vara att jag börjat dricka kosttillskott.

Har läst mycket om Fit Line som det heter men inte hittat det någonstans i närheten. Men sist jag var till Britt-Marie i Falun hade hon det till försäljning. Jag slog till direkt kan jag säga och efter att ha druckit det i snart 1 månad har jag blivit både piggare, orkar mer när jag tränar och sover bättre! Vet inte om det är psykiskt men det får vara hur det vill. Det här tänker jag fortsätta med!

Helt lat har jag väl inte varit i dag när jag tänker efter. Har hunnit städa huset - älskar när det doftar rent! och kört ett rejält distanspass på skidorna. Skidpasset blev liite längre än vad jag tänkt mig men det gick så bra att det kändes som att det var lika bra att köra på. Vem vet när det känns så här bra nästa gång? :).

Nu tror jag minsann att jag ska krypa upp i fåtöljen med sista delen i en underbar serie jag läser. Älskar när man hittar böcker som man verkligen gillar och som kräver ett lagom engagemang.
 I går blev det en skidtur med våra vänner Rasmus och Bodil.



Några fler bilder från fina Frösön.

Önskar alla en riktigt go lördagkväll!

6 kommentarer:

  1. Det låter som ni har haft en alldeles underbar lördag och visst är det skönt att skrota runt hemma ibland. :)

    Fantastiska vinterbilder du bjuder på Carina och de åter så mysigt att ge sig ut på en skidtur bara sådär. Här i Skåne hade det allt fått bli rullskidor. Eller möjligtvis vattenskidor. ;)

    Ha en fortsatt fin helg.

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har varit en underbar lördag! Att skrota runt är underskattat - så härligt!

      Ja vintern är ok här i Dalarna än så länge. Det är gött att kunna ta skidturer när man vill. Hoppas att ni får lite vinter i Skåne också.

      Ha en fortsatt bra helg du med! Kram Carina

      Radera
  2. Haha, så där har jag sett ut många dagar. Skrotat runt i det skönaste som finns och håret står på trekvart. Och såklart har en hantverkare som är lite söt kommit två gånger när jag sett ut så ;)

    Vad skönt du haft det idag!

    KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man är en syn för gudarna dagar som denna :). Visst är det typiskt att man ska få besökt just då men det går inte att förneka att det är gött att bara skrota runt.

      Ha en fin helg! Kram Carina

      Radera
  3. Visst är det skönt med dagar där man bara skrotar runt utan att vara fixad. Det ser så härligt ut med snö och skidtur, kan verkligen sakna den lite längre vintern när man bor på Västkusten. Här får vi lite snö då och då :)

    Har också läst mycket om fitline och varit sugen på att prova och när jag läser att du blivit både piggare och sover bättre tror jag faktiskt att det får bli ett köp.

    Hoppas du får en skön söndagkväll och en bra start på veckan!

    Kram Bella

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du tittar in och lämnar en kommentar! Välkommen hit!

      Ja sådana dagar är guld värda! Det är härligt med snö och skidturer fast varje plats har ju sin charm oavsett vad det är för årstid :).

      Kan verkligen rekommendera Fit Line. Det funkar kanonbra för mig och om du testar hoppas jag det funkar minst lika bra för dig .

      Hoppas du också får en härlig kväll och vecka!

      Kram Carina.

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!