header

header

15 januari 2013

Nya tag.

Visst är det tur att man bara kan gå och lägga sig och sen börjar en ny dag? Att man bara kan styrka ett stort streck över den gamla dagen och få en helt ny oskriven dag. Precis så var det med min dag i går. Måndagen. Den nya dagen på en ny vecka. Fy farao vilken måndag jag hade. Jag är så glad över att den kunnat läggas till historien. I dag var det nya tag som gällde och det blev en ok dag.

Det är fortfarande sjukstuga här hemma. Emma är fortfarande hemma från dagis och sambon hostar och kraxar. Jag har klarat mig hittills (tvi, tvi, peppar, peppar, ta i trä) och hoppas klara mig men man vet ju aldrig. Sambon har varit hemma med Emma så jag har kunnat jobba undan på förmiddagarna men på eftermiddagarna har det varit lill-tjejen och jag.

Har försökt underhålla så gott det går men jag måste erkänna att det blivit en del tittande på paddan och tv:n. Men vi har myst, fikat, läst böcker och pysslat en del också och pratat. Hon kan prata vår Emma och nu börjar det bli riktigt roligt att prata och diskutera med henne. Det är mycket och framför allt många funderingar som rör sig i det lilla huvudet. Frågor, frågor, frågor som man försöker besvara så gott det går :).

Fortfarande svinkallt ute så vi har hållit oss inne och eldat i spisen. Kanske blir det en skidtur i kväll, kanske inte. Har inte bestämt mig ännu. Har inte hunnit fotografera något de senaste dagarna men det blev ju några foton i söndags. Här kommer några flera från denna underbara dag.






Nej, dags att stänga igen datorn och koncentrera sig på Lejonkungen. Misstänker att en eller annan tår kommer att fällas. Det brukar hända när jag ser den här filmen :).

Nya tag som sagt och det känns riktigt bra!

Trevlig tisdag!

6 kommentarer:

  1. Ja, skönt att kunna lägga sådana dagar bakom sig!

    Vad trist att de är sjuka, de får krya på sig och så håller jag tummarna för att du klarar dig.

    Här hemma är det mestadels Joakim som står för de flesta frågorna, det gäller att försöka ha tålamod till att svara på allt :-).

    Må så gott, hoppas kvällen blir bra! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är skönt att vakna upp till en ny dag!

      Tack för krya-på-hälsningen!

      Hoppas du får en bra onsdag! Kram Carina

      Radera
  2. Å, hoppas familjen krya på sig och att du slipper bli smittad. Jag var hemma igår och det blev paddan och tv:n här med ;)

    Låter skönt att elda i spisen och kanske hinna med en skidtur. Bilderna är sagolika!

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för krya-på-hälsningen! Hoppas inte du också är sjuk fast du var hemma. Om så är fallet får du också krya på dig!

      Det blev en skidtur i kylan och det var skönt att komma in i värmen efteråt. Önskar dig en fin onsdag! Kram Carina

      Radera
  3. Skønne billeder :-) Der er så mange der er syge fortiden...!
    God bedring til familien - Kram Tina/Oddstyle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för hälsningen och fina ord om mina bilder!

      Kul att du hittat hit och lämnat en kommentar! Välkommen!

      Ha en fin onsdag! Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!