header

header

4 januari 2013

När jag blir stor.

Sista dagen på ledigheten och jag måste erkänna att jag känner mig både lite moloken och panikslagen. Vill verkligen inte tillbaka till vardagen och jobbet på måndag. Inte för att jag inte trivs på jobbet för det gör jag ju, men ni vet. Det är en sån där känsla man brukar få när man haft det så där bra ett tag. Så där bra som man vill fortsätta att ha det. Hela tiden! Fast det går ju inte, det vet jag ju :).

Har funderat en  hel del under denna ledighet på vad jag ska göra när jag blir stor. Jag är ju som sagt nöjd med det jag har i dag men det är inte det jag vill göra resten av mitt liv. Jag är ju en kreativ person som mår bäst när jag får göra saker och se resultat av det jag gör.

Jag har som sagt funderat ett tag och jag tror jag har kommit fram till en lösning som kan bli ganska bra i slutändan. Ska bara våga ta steget och satsa. Inte det enklaste men jag om jag bara vågar tror jag det kan bli bra!
Nu ska jag försöka ta tag i den här dagen. Vi har inte något spikat. Kanske hälsa på några vänner. Kanske skrota här hemma. Vi får se helt enkelt.

Önskar alla en riktigt bra fredag!

2 kommentarer:

  1. Nu blir man ju jätte intresserad av vad du vill bli när du blir stor, haha
    God fortsättning på det nya året.
    Visst är det alltid tufft att gå tillbaka till jobbet efter skön ledighet.
    Ha en underbar helg!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man blir kanske nyfiken..... Kommer nog berätta bara jag får klart allt :).

      Det är allt för lätt att vänja sig med att vara ledig men det är bara att bita i det sura och gilla läget.

      Ha en underbar helg du med!

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!