header

header

26 februari 2013

Ett år äldre & bokrea.

I dag blev man ett år äldre och förhoppningsvis lite klokare :). Jepp, i dag var det min tur att fylla år och få presenter. Kan inte komma i från att det faktiskt är roligt att få öppna paket. Även om jag nu för tiden nästan aldrig önskar mig något särskilt. Har i alla fall fått massa fina saker :). Stort TACK alla!
Den här fina tavlan låg i postlådan i morse. Tack fina Linda!

Det blev en kort jobbdag för mig. Klockan 9 hade jag gjort klart allt och chefen tyckte att jag kunde få gå hem redan då. Ett sådant erbjudande tackar man absolut inte nej till :). For hem och plockade upp mamsen. Vi drog till årets bokrea där vi båda gick bananas. Det är något speciellt med bokrean. Då släpper liksom alla hämningar och jag kan inte hejda mig. Den ena boken efter den andra hamnade i korgen. Älskar böcker!!
 Årets skörd.

Några böcker till Emma blev det också.

När vi kom hem bytte jag om och drog ut i skidspåret. Vilket pass det blev!! Även om jag är supertrött när jag ger mig ut så är det något som händer när jag får skidorna under fötterna och kommer ut i skogen. Så också i dag. Energi som jag inte visste jag hade infann sig och för att inte tala om glädje. Känner sådan otrolig glädje och känner mig oerhört priviligerad som får ha dessa stunder i mitt liv. Så otroligt vackert var det ute i skogen och ute på hyggena. Gäller att ta vara på dessa dagar - vem vet hur länge de varar?

Nu har jag en hel eftermiddag/kväll med absolut inget inplanerat. Ska bara ta det lugnt, njuta av att ha mina nära och kära i min närhet. Precis så som jag vill fira min födelsedag :).

Önskar alla en riktigt fin tisdag!

Kram Carina.

4 kommentarer:

  1. Grattis igen fina Carina! Låter som att du haft en riktigt bra födelsedag.
    Tavlan var jättefin!
    Hopas du får en god natts sömn. Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!