header

header

19 februari 2013

Hur svårt kan det va?

Alltså, ibland undrar jag över det här med karaktär. Hur den helt plötsligt kan var puts väck? Som bortblåst? För några år sedan hade jag väldigt bra karaktär när det gällde att hålla mig från glass och godis. Detta falerade big time för några år sedan och efter det har det liksom inte gått tillbaka. I alla fall när det gäller choklad. Jag är helt hopplös. Kan inte hålla mig. Hur mycket jag än försöker. Det går bara inte.

Har vi något hemma är jag där och nallar och tjuväter. Även om jag inte är speciellt sugen. Det är nästan som att chokladen lockar och ropar på mig där den ligger. Lurar mig i fördärvet. Nej, det skärpning som gäller på den här fronten. Åtminstone försöka hålla mig till helgerna.

Förutom att försöka hålla mig från choklad (med varierad framgång ska erkännas) blev det ett lunchpass i dag. Skidor - så klart - och även om det var skönt så gick det tungt. Känns som om det kanske är något i kroppen..... Usch, hoppas inte! Har även gjort undan lite trôk här hemma - tvättat och strukit.

Är så himla sugen på att ge mig ut och fota. Kanske åka på en resa med just inriktning på fotograferandet. Tänk, vilken dröm! Att bara få gå och pilla på kameran och föreviga det ena motivet efter det andra. Att ha tiden. Det här tål verkligen att tänkas på. I brist på tid för just detta så gick jag lös med kameran på en av buketterna här hemma.
 Ranunklar - mina favoritblommor!

 Kunde inte låta bli att fota ringarna lite till :). 


Vill även passa på att tacka alla som på ett eller annat sätt har, efter mitt förra inlägg, talat om för mig att jag ska vara precis som jag är. Tack! Om ni visste vad era ord betyder för mig. 

En trevlig kväll önskar jag alla!

2 kommentarer:

Tack för du lämnar några ord hos mig!