header

header

9 februari 2013

På´t igen :).

Lyckan var stor i morse när jag begav mig ut i snålblåsten och ut i skidspåret igen. Vilken känsla det är när man äntligen får göra det man gillar bäst! Två dagar utan skidor har varit två dagar där kroppen inte har kunnat slappna av. Rastlös är bara förnamnet på vad jag varit när jag inte kunnat träna. Men i dag så!
Bra gick det och jag fick verkligen tvinga mig själv att åka lugnt och tänka på att jag varit krasslig. Fick även hindra mig själv från att köra ett långpass. Inte det smartaste man kan göra första passet så lite över en timme - sen fick det vara nog för i dag.

Det känns i kroppen att man inte hunnit fyllt på depåerna ännu efter vad det nu är jag har haft. Blev rejält trött så efter stretch och dusch så slumrade jag faktiskt till i fåtöljen där jag satt. Något som tyder på att energinivårerna inte är på topp för tillfället.

Efter lunchen åkte vi på bio, hela familjen: Sune i Grekland - all inculsive. Måste säga att jag tycker att Morgan Alling axlar Peter Habers roll som pappa Rudolf med bravur. Riktigt bra var han även om jag kanske tycker att originalet är lite, lite bättre (scenerna när Rudolf åker pulka är oslagbara). Filmen var helt ok och jag tror att vi alla var nöjda! Mysigt att hitta på saker hela familjen för en gångs skull.

I kväll blir det en sväng till goda vänner och käka lite middag och se på Mello. Egentligen skulle dom ha kommit hit men eftersom dom har en liten en så känns det bättre att åka dit så hon får somna i sin egen säng. Vår "lilla" tjej är ju så pass stor nu att hon dels orkar vara uppe längre och dels brukar somna när man är borta. Vi tar helt sonika med oss maten och åker dit. Italienskt blir det och det mina vänner, det älskar jag!

Nu ska här panikeldas så att det är varmt och gött när vi kommer hem i kväll :).

Hoppas alla har en riktigt bra lördag!

4 kommentarer:

  1. Så roligt med bio, gillar Sune :-).
    Låter som att ni har en bra kväll framför er, ha det toppen! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bio är alltid mysigt. Gillar också Sune :).

      Hoppas ni hade en bra lördag och att söndagen blir det samma! Kram Carina

      Radera
  2. Jag blir så glad av att läsa om din passion och innerliga kärlek till skidåkningen. Läsa om den kraft och energi den ger dig. Inspirerande!

    Mysigt med bio. Vi har dividerat fram och tillbaka här hemma om vi ska se den nya Sune-filmen eller inte. Döttrarna är uppväxta med den äldre versionen och har älskat böckerna. Men samtidigt vill vi ge den nya en chans utan att jämföra för mycket. Och Sune är ju alltid Sune. :)

    Jag hoppas att ni fick en riktigt trevlig kväll tillsammans med era vänner. :)

    Ta hand om dig vännen!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vad glad jag blir över dina ord Lotta! Tack!!

      Bio är mysigt - speciellt nu när man kan börja gå på filmer som både stora och små tycker om :).

      Ta hand om dig du med! Stor kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!