header

header

3 februari 2013

I morgon är en annan dag.

Inte mycket av värde har hänt denna söndag. Den första i februari. Jag är inne i en riktig down-period när varken humör eller ork är på topp. När man känner så här blir liksom inget roligt. Gräver en grop som blir djupare och svårare att ta sig ur. Gillar inte när det är så här. Men man kan inte rå för hur man känner. I dag ska jag fortsätta i samma anda. Tillåta mig att känna så här. I morgon ska jag börja klättra för att ta mig ur gropen.

Är som sagt trött men tog mig i kragen och åkte till Gyllbergen vid lunchtid. Ett lugnt klassiskt träningspass där t.o.m. kameran var nedpackad i vätskebältet. Planen var att jag skulle åka dit och fota och bara njuta. Tror ni det blev så? Svar nej. När jag har skidorna på mig så är det näst intill omöjligt att stanna, ta upp kameran och ta fina bilder. Det tar emot på något konstigt sätt. Det är ju inte det man är van att göra. Ta skidorna och ut och fota. Får nog acceptera att det kommer ta väldigt lång tid innan jag bara kan sätta på mig skidorna i annat syfte än att träna.

Ett lugnt pass blev det - så där höll jag mig åtminstone till planen. Hade kanonfäste. Spåren var superfina och kroppen var (hör och häpna) pigg. Hade planerat att åka max 2 timmar men det gick så bra att det blev närmare 3 timmar i stället. 3 underbara timmar med tankar som vandrade fritt i solskenet.


3 kort blev det i alla fall under dagens pass.

I morgon är en ny och annan dag! Trevlig söndag!

6 kommentarer:

  1. Det låter ju som du hade en riktigt härlig dag trots allt. Att komma ut brukar ju ge energi.

    Men jag känner igen den där tröttheten. Tror du gör helt rätt i att låta dig själv ha rätt att känna så nån dag. Det kommer andra dagar när man orkar och kan ta tag i sitt liv. Ibland måste man helt enkelt få lite vila.

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst hjälper det att komma ut :). och visst måste man tillåta sig att vila emellanåt.

      Hoppas du får en bra vecka!

      Kram Carina

      Radera
  2. Det låter klokt av dig att tillåta dig känna som du gör. Jag tor att vi behöver det ibland, visst är det viktigt att försöka hitta positiva tankar och ta sig ur det negativa, men det negativa känsloran har nog sin betydelse de också.

    Jag hoppas att din morgondag kommer att bli riktigt bra Carina och att du kan börja ta dig upp ur gropen.

    Skönt att du kan ge dig ut på dina skidor och släppa det negativa för en stund. 3 timmar på skidor bara sådär, för en som är kass på skidor så låter det verkligen imponerande :).

    Kramar till dig! /Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för dina uppmuntrande ord Jennifer!

      Måndagen var betydligt bättre, tack å lov :).

      Hoppas du har bra dagar min vän! Kram Carina

      Radera
  3. Även om det bara blev tre kort så var det ju tre väldigt vackra kort.

    Hoppas att orken kommer tillbaka till dig snart. Lätt att den och lusten till allt försvinner den här årstiden. Jag behöver värme och sol för att känna mig riktigt pigg.

    Massor av kramar
    /Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för dina fin ord. Roligt att du gillade korten :).

      Nu hoppas vi på att vi kan få tanka lite energi framöver!

      Ha en fin vecka! Kramar Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!