header

header

24 februari 2013

Premiär & Stolt mamma!

I dag har jag gjort något som jag aldrig tidigare gjort förut. Något typiskt norskt. Något som involverar skidor, stavar och ryggsäck. Någon som kan gissa? Jo, det är så att jag för första gången i mitt liv har gått på tur.

Inte riktigt min grej ska väl erkännas. När skidorna är på så ska det ju tränas. Det är mitt tänk i vanliga fall. I dag ville dock kroppen något annat när jag vaknade. Helt slut var jag (inte så konstigt kanske med två sömnlösa nätter). Så dagens planerade träning var bara att ställa in. Bläää! Men vad ska man göra? Valet var att träna och bli ännu mer trött och sliten eller stå över träningen och försöka bli piggare. Det blev det senare alternativet vilket resulterade i premiären att gå på tur.

Det var la familia som tillsammans med några vänner for till Gyllbergen och fick fantastiska timmar ute i skidspåren. Vädret var helt underbart. Solen värmde. Snön var fortfarande kall. Korv grillades. Varm saft dracks. Och vi var tillsammans. Jag samlar som sagt på mig bra dagar ;).

Om jag var imponerad av Marit Björgen i går så var jag nog ännu mer imponerad över vår lilla tjej i dag. I dag åkte hon nämligen närmare 1 mil på skidorna!!!! Och detta utan gnäll och protester. Stakade fram i full fart. Hon kämpade på backe upp och backe ner. Och framför allt, hon hade kul!! Mammahjärtat svämmade över av stolthet ska erkännas <3.


Dragsjön uppe i Gyllbergen. 

När vi kom hem från vår skidtur hade mor och far kommit. Dom ska vara här i några dagar och jag är såååå glad över att dom är här :). Det är något som är lyxigt. Att ha mamma och pappa här! Eftersom det är lite som ska frias de närmaste dagarna så tjuvstartade vi lite i kväll. Mycket god smörgåstårta blev det till kvällsmat. Mumma!
Mycket gott!

Ny vecka i morgon och förhoppningsvis börjar den bra efter en god natts sömn.

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Underbart Carina! och vilken tjej så bra jobbat av henne, så roligt när man kan göra saker tillsammans som alla gillar. Snygga kläder hon har!
    Gå på tur med skidor är nog mer min grej än att träna på skidor :).

    Ha det nu toppen och njut av att ha din mor och far hemma! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Ja det var bra jobbat av henne. I dag hade hon allt lite träningsvärk - inte så konstigt kanske.....

    Ha det toppen du med och visst är det trist att sitta inne på kontoret nu när det är så fint ute. Kram Carina.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!