header

header

1 december 2015

1:A DECEMBER

Hur det nu har gått till begriper jag inte men nu är december och julmånaden här. Det är alltså bara EN månad kvar av 2015 och obegripliga 23 dagar kvar till självaste julafton. Helt otroligt!

Hur är det för er? Har ni handlat klart alla klappar? Det har inte jag kan jag meddela. Brukar alltid försöka vara färdig när december anländer men i år - icke. Nej, inköpen av julens klappar har varit sannerligen tröga i år. Skulle nästan kunna säga att det är idétorka i år. Men det ordnar sig - det brukar det ju göra :).

Förutom julklappsfunderingar har denna tisdag innehållit en fantastisk löptur i den kylslagna skogen - herre jösses så vackert det är i skogen just nu. Sen har det blivit en massa gos med hundar och en liten kanin och inte mig emot då jag älskar både hundar och kaniner :).

 Sparsmakat pynt i fönstren här hemma.

 Ser att första ljuset inte tänts här - detta är nu åtgärdat :)

Och så klart finns det små hintar om vilket landskap jag kommer från här hemma.....

Nu ska det tittas på julkalendrar här i kväll. Först Tjuvarnas jul och sen årets upplaga. Vet inte vad jag tycker riktigt om årets kalender. Är väl lite mer av den uppfattningen att en julkalender ska innehålla snö och en massa julstämning men det kanske kommer.

Och så jublar jag lite extra över att det är sista kvällen här hemma utan M. Eller näst sista för att vara exakt (han kommer ju hem i morgon natt). Fy fasen vad skönt det ska bli när han är hemma igen. Vi längtar både jag och Emma.

Önskar er en fin tisdagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!