header

header

10 december 2015

Att ha slagit in klappar.

Hade tänkt mig en tur ut i friska luften på lunchen i dag men det blåste så kraftigt och regnade så jag stannade inne i stället. Drog fram kassar med inköp, julpapper, etiketter och snören, slog på julmusiken och satte igång att slå in klappar. Ignorerade vädret ute och för en kort stund kändes det (nästan) som att julen är på väg :).




Hann dock inte klart utan får fortsätta i helgen. Junior skulle hämtas från skolan och så skulle vi direkt och hämta en liten go tjej från dagis och vara barnvakt. En riktigt mysig eftermiddag fick vi och det var så roligt att höra dem leka och filosofera.

I morgon en ny dag och jag hoppas att vädret visar sig från en bättre sida än vad det gjort den senaste veckan. Och snart blir det Ernst i rutan - härligt!!

Ha det bra!

1 kommentar:

  1. Vad mysigt att sitta och slå in julklappar och längta lite till jul. Här drabbade julkänslan vårt hem ikväll när döttrarna pyntade hela vårt hem och doften av nygjord pepparkakskola la sig som en härlig julfilt över vårt hus. Sedan Ernst på tv. Ja, nu har jag fått julfeeling. Härligt! :)

    Ta hand om dig kära Carina och fortsätt njut av alla de där små julförberedelserna.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!