header

header

4 december 2015

Att låta sig göra som man bestämt.

Redan i går hade jag bestämt mig för att den här fredagen skulle jag göra det jag kände för. Inga måsten. Ville jag slappa hela dagen skulle det vara ok. Och jag måste säga att jag höll mig till planen.

Strök tvätt i morse och bytte sängkläder - inte för att jag var tvungen utan för jag tyckte det var ok. Skjutsade sen Emma till skolan och drog själv till skogs för en löptur. Och i dag var det verkligen för att jag ville ut och springa. För hade jag tänkt på vädret - ja, då hade jag nog stannat inne. Regn, +3 grader, dimma, mörkt och halt i skogen. Men vädret till trots så blev det ett riktigt bra pass. Kroppen kändes bättre än på länge och huvudet var nöjt att få vara i skogen. Jag måste dock säga att det var väldigt skönt med en varm dusch och torra kläder när jag kom hem :).

Men resten av dagen, ja då tog jag det lugnt. Eldade i kaminen, lyssnade på Frankie Boy och Andrea Boccelli som sjöng julsånger, stickade och ignorerade smattrandet mot rutorna. Och vad bra det kändes att göra så - bara ta det lugnt och känna att det var helt ok.

När jag hade hämtat Emma vid skolan återkom lusten att fixa här hemma. Så det blev storstädning av ena badrummet och även linneskåpet fick sig en omgång. Det känns väldigt gött att ta det här med städningen lite pö om pö. Jag tänker absolut inte städa ihjäl mig inför julen men det känns ändå skönt att städa rejält, lite när man känner för det.

Dåligt med julstämning ute men här är en bild från när vi försökte fota julkort för några helger sen.

I kväll blir det Idol-finalen - liten har väntat sen förra veckan. Vem som vinner? Jag har ingen klar favorit utan tycker nog att alla de tre finalisterna förtjänar att vinna.

Nu ska här ut och hämtas ved i blåsten och sen fixa så att maten är klar när 2/3 delar kommer hem från ridningen.

Ha en fin fredagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!