header

header

19 december 2015

Så himla roligt!

Om det var tröttmössa på häromdagen så var det betongkepa på i dag & nej, jag har inte varit ute och svirat, utan sovit riktigt dåligt i natt. Möss som kilat över sovrumstaket och bildörrar som det slagits i så jag vaknat med hjärtat i halsgropen - ja då jagar man upp sig så man inte kan sova :).

Men nu var det inte min dåliga nattsömn jag skulle skriva om. Nej, i dag har jag gjort något riktigt roligt!! Önskar jag kunde berätta, men då jag inte frågat och fått något ok ännu vill jag inte göra det så klart. Men jag kan säga som så att det involverar något riktigt roligt som jag ska få göra och något riktigt vackert. Förstå att jag är lite i extas :).

Och förutom att vara i extas har jag nog egentligen inte fått så mycket gjort. Städning av kaninbur, spela spel med dottern och styrketräning här hemma är nog det enda vettiga jag lyckas skrapa ihop i dag. Men var gör väl det?? Ibland måste man få lata till sig också.

Snart dags för julkalendern. Fortfarande inte särskilt julig men jag måste erkänna att jag tycker den har tagit sig och är riktigt rolig.

Tänk i morgon är det redan dags att tända det fjärde ljuset. 


En fin lördagskväll önskar jag er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!