header

header

13 december 2015

Lucia & 3:e advent.

I morse var det mys på hög nivå här hemma. Luciamorgon på tv:n och julmusiken flödade. En brasa i kaminen. Frukost framför tv:n. Ljus tända på bordet. Inte nog med att det är lucia i dag, det är ju dessutom den tredje advent. Så nu är det tredje ljuset tänt och endast ett kvar att tända innan det är faktiskt är jul. Helt ofattbart enligt mig. 




Efter en mysig morgon har jag liksom inte kommit igång riktigt. Bara en massa småsaker har jag fixat med här hemma. Bl. a. har jag fått gjort en konstruktion som håller fast toaletten för den lilla hårbollen (annars flyttas den runt i buren och töms ut med jämna mellanrum.....). Men nu är det förhoppningsvis slutbusat. 

En vacker dag ute och här på gården hade grannarna spolat en isbana så i morse har det spelats curling. Blir så glad över att Emma har nära till fina vänner när hon vill leka. 



Nu är det dags att se hur det går för kycklingen i ugnen. I dag blir det hel kyckling till lunch och att göra den i ugnen - himla smidigt! Och efter lunchen ett löppass med en väldigt bra kompis - perfekt att förena nytta med nöje ;). 

Ha en riktigt fin dag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!