header

header

25 december 2015

Julmys i massor!

Juldag och myset fortsätter. Har haft en alldeles förträfflig julafton som avslutades med ett besök av den efterlängtade mannen med skägget. Han kom ju till slut - efter en låååång väntan - när mörkret föll utanför fönstret. Massa klappar hade han med sig och vi måste ha varit extremt snälla i år :).

Liten var mer än nöjd med sina klappar och jublade och tackade för varenda en. Värmer i hjärtat kan jag säga. Även jag är mer än nöjd med mina. Fick så mycket fint och jag känner mig så tacksam för varenda en.

 Massa levande ljus ger onekligen julstämning. 

I dag har jullunken fortsatt som sig bör. En lugn morgon i pyjamas följt av ett träningspass. Spel av julklappsspel och läsning i julklappsböcker. En fotopromenad tillsammans med mamma och junior upp till en plats jag sett under en av mina löprundor blev det också. Har man sprungit förbi och sett potentialen till en bild måste man ju ta tillfället i akt. Även om det blåser halvt storm ute :).



En sväng till skogen - här går fotohjärnan igång :). 

Fortsätter med den lugna lunken och ser fram emot att vara med dom som betyder mest samt en ny säsong av Fröken Frimans krig.

Önskar er en god fortsättning!

1 kommentar:

  1. God fortsättning kära Carina!♥ Så gott att njuta av julmys tillsammans med familjen. Vi har gjort detsamma här hemma idag. Traditionsenlig pyjamasdag med resterna från julmiddagen, julfilm och klassiker på tv, spel och mys. Härligt! :)

    Ha fortsatt fina juldagar och ta hand om varandra!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!