header

header

28 december 2015

Lite ljusare ute.

Det väntade snöovädret nådde inte riktigt till oss i går. Nej, gråmulet hela dagen och framemot kvällen kom det några centimeter av den vita varan. Visst blev det ljusare ute men jag vet inte.....

Det känns på något sätt som det kvittar om det kommer snö nu. Vintern är på något sätt redan förstörd. Ingen snö under hela december. Den enda skidåkning att tala om har varit att snurra på en slinga som varit 400 m (om man då inte orkat åka till grannstaden där det finns en slinga på 3,5 km nu - och är det snöbrist - ja, då blir det trångt i spåret). Ingen snö för att åka pulka eller bygga snögubbar. Nej, är det bara två ynka centimeter vi ska få den här vintern kan det lika gärna vara barmark.




Lite smådeppigt som ni kanske märker. Men jag som alltid har älskat snö och vinter längtar tills det blir varmare ute och barmark igen. Tycker inte att det är roligt att vara ute - fryser oavsett hur mycket jag pälsar på mig - är hellre inne. Vet inte vad som har hänt, men just nu hjälper det inte att det kom lite snö i går och att det är lite ljusare ute - jag vill ha barmark och springa i skogen i stället.

Hoppas att ni har en gladare inställning till vintern som råder, än mig.

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!