header

header

13 oktober 2016

An ordinary Thursday.

Torsdag och en småseg sådan måste jag säga - även om den gått fort. Ja det där lät lite konstigt men det är så känslan har varit denna dag.

Kom inte ut och tränade i dag heller innan hämtningen (det fick bli ett rejält styrkepass här hemma i eftermiddags i stället). Nej jag hamnade med MacBooken i knät och började kolla på oredigerade bilder från kursen i somras (ja det finns fortfarande ganska många som jag inte hunnit bearbeta). Gjorde i alla fall klart bilden nedan och jag tycker om den (får man säga så om sin egen bild??).


Vet inte vad det är men det är känslan som tilltalar mig och ju mer jag tittar på den desto mer funderar jag över vilken historia den berättar. Det är ju det som är det fina med bilder, att tolkningen kan vara helt fri (om man då inte satt en specifik titel på bilden och eventuellt skrivit några rader för att styra betraktaren i någon särskild riktning). Ja, att titta på bilder  och fundera över dem - det tycker jag om.

Nu ska här jagas ett lite ljusare garn till sockorna. Är inte helt nöjd med färgerna då de gråa nyanserna ligger alldeles för nära varandra. Men dom jag har påbörjat får bli som de blir :).

Ha en fin kväll!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!