header

header

3 oktober 2016

Måndag igen!

Ja men då blev det väl till att rivstarta veckan med en fullspäckad måndag. Fast när man känner att man har energi och lust att göra massa saker, då gör det inte så mycket.

Har helt plötsligt insett att det är mycket i juniors garderob som är urväxt så det var bara att pallra sig iväg och köpa lite nya kläder (främst byxor) efter jobbet. Sen behövs det så klart inhandlas nya vinterkläder och en varmare höstjacka. Men det får vi ta när hon kan följa med och prova.

Finväder även i dag och då passade jag på att storstäda kaninburen. Tack och lov har han slutat håra så himla mycket så det är lättare att hålla rent och framför allt skönare att slippa mötas av ett stort hårmoln varje gång man öppnar dörren till buren. Sen tillbringade vi höstkvällen ute tillsammans hårbollen och jag. Han var grymt alert och på g så vi hade en riktigt rolig stund där ute :).

Vackra höstkvällar vi bjuds på. Mobilbild av himlen nu i kväll.

Fick även till ett bra löppass i världens bästa väder. Att få vara ute i skogen och träna i den klara höstluften och i det fina vädret - ja det är onekligen balsam för själen. ÄLSKAR denna tid på året och jag måste nog erkänna att jag hoppas att det dröjer ett tag innan snön kommer.

Hoppas ni fått en bra start på veckan!
Kram Carina.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!