header

header

29 oktober 2016

Så himla roligt att träffa dom.

I dag har jag gjort något riktigt roligt. I morse åkte jag, M och E till slalombacken i Romme och gick skidgång. Och även om detta var roligt i sig så var det inte enbart för träningen vi for dit. Nej, det var en gammal kompis som kommit hit upp och dragit ihop ett gäng kompisar för att träna. Och eftersom både jag och M ville träffa alla vänner fick E hänga på.

Det är verkligen något visst att träffa och hänga med gamla vänner. Vänner som man tyvärr inte träffar särskilt ofta då vi bor på olika håll i landet. Men attans så kul det är när man väl ses. Och eftersom vi är träningsnördar allihopa blir det oftast gemensamma träningar när vi träffas. Några av dem kom hit hem på fika i eftermiddag så vi hann prata ännu mera :).

Men något som imponerade på mig i morse stod vår lilla junior får. Inte nog med att vi vuxna tog oss till toppen av slalombacken - det gjorde även hon! Jajamän, hon traskade på och gick ända upp hon också. Mycket bra gjort måste jag säga och vi skulle ju föreviga detta men tyvärr dog batteriet i mobilen där på toppen - typiskt.


Förutom att träna, fika och hänga med vänner har vi fixat lite saker som skulle ordnas. Skönt att kunna bocka av saker från den listan.

Nu hög tid att koncentrera sig på Magnus Carlssons dag på Så mycket bättre - älskar hans och Weeping Willows musik.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!