header

header

19 oktober 2016

Dags att ta tag i det igen....

För ganska exakt 9 1/2 år sedan (hur är det möjligt att det gått så lång tid???) klarade jag av det skriftliga provet för Jägarexamen. Jajjamän, både jag och M gick och läste den under hösten/vintern 2006/2007. Men när det blev dags för själva slutprovet - skjutningen - blev jag avrådd att skjuta för jag var ganska så gravid. Men jag skulle ju ta tag i det - sen.....

Nu har det där sen varat i 9 1/2 år och det börjar väl bli dags att ta tag i det igen. Om det nu ska bli någon Jägarexamen för min del. Jag har i alla fall kommit så långt att jag plockat fram böckerna igen och har börjat bläddra i dem så smått. Ska bara ta mig i kragen och börja läsa - inte det lättaste har jag märkt. Och så måste jag kolla om även teorin måste göras om (hoppas inte för det är väldigt mycket att läsa en gång till i sådana fall) eller om det bara räcker att färska upp skjutkunskaperna.


Vi får väl se om jag lyckas ta mig i kragen den här gången. Har ju i alla fall kommit en bit på väg när böckerna har plockats ur hyllan :).

Annars är det en lite mysko dagsform för mig. Åkte faktiskt hem från jobbet i dag lite tidigare för jag mådde inte alls bra. Nej, började frysa och fick huvudvärk plus att det kändes lite irriterat i halsen. Jag hoppas verkligen att det bara är trötthetstecken och att jag inte är på väg att bli förkyld igen. Har verkligen varken tid eller lust med en ny förkylning.

Så att kurera sig och läsa om vapen och skytte känns som en lagom aktivitet i eftermiddag.

Ha en fortsatt bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!