header

header

2 oktober 2016

Bilder från en fullspäckad helg.

Sitter med lite lagom rödblossande kinder efter att ha spenderat nästan hela söndagen utomhus. Och man kan ju inte annat göra när det är så himla gött ute :).

Antalet timmar utomhus i går var dock lätträknade. Spontana som vi är kom vi på i går morse att vi skulle dra till fjällen över dagen för att göra färdigt i stugan.


Måste, så här i efterhand, erkänna att det kanske inte var vårt smartaste drag. Det blev en väldigt lång och jobbig dag men nu är det värsta gjort. Och det blev en klar förbättring i stugan och nästan klart.


Hann åtminstone köra några varv på hinderbanan...


.... och njuta lite av finvädret innan vi satte oss i bilen och for hemöver igen.I dag har jag som sagt varit mest utomhus. Började dagen med ett rullskidpass i det fantastiska vädret. Att träna på hösten är verkligen helt makalöst gött - kan mycket väl vara den bästa årstiden för träning - i alla fall dagar som denna.

När träningen var avklarad drog jag fram kratta och skottkärra och gick lös i trädgården. Även gräsklipparen kom fram för vilket jag hoppas var sista gången för i år. Det sista oputsade fönstret blev putsat så nu tänker jag inte ägna mer tid åt fönsterputsning på ett tag. Sen fick ju så klart den lilla pälsbollen massa besök och gos - det måste man ju göra när man varit borta från honom en hel dag. Och så fick han vara ute i kopplet och hoppa, gräva och göra allt annat han gillar att göra. Daglig motion ska även han ha.

Tog mig också en tur till skogen med kameran och hade planerat in en riktig långpromenad och bara njuta av vädret. Men riktigt så blev det inte. Alltså dessa älgflugor! Jag kan inte med dom. Tycker dom är så fruktansvärt äckliga så när de kom flygande från alla håll och kanter fick jag nog och åkte hem i stället. Hann i alla fall ta några bilder under min stund i skogen.


I morgon en ny jobbvecka och det verkar som den fina hösten håller i sig :).

Hoppas ni haft en bra helg!

1 kommentar:

Tack för du lämnar några ord hos mig!