header

header

18 oktober 2016

Status i dag.

Tisdag igen och jag önskar att jag kunde skriva att jag sprudlar av energi och är hur pigg som helst. Men så är tyvärr inte fallet. Alltså sömnen - eller snarare bristen på den - ja, det är den som är boven i dramat. I natt var det en sån där natt igen när det var helt omöjligt att sova och därför har jag varit mer död än levande i dag.

Bild på en av alla de där åkrarna jag sprungit förbi så många gånger i mitt liv.

Det var än en gång väldigt nära att jag skulle ha struntat i träningen innan hämtningen. Men när jag satt där och funderade fram och tillbaka bara bestämde jag mig till slut. Slutade tänka, gick bara upp och bytte om och gav mig ut. Och då fanns energin kan jag lova och förutom dom där slöa stavspetsarna (som jag borde göra ngt åt) så gick det riktigt bra :).

Sen skulle jag ut och rasta hårbollen i duggregnet - han behövde ju få komma ut tyckte jag. Den rastningen blev dock inte särskilt lång. Än en gång lyckades han skvätta ner (läs kissa ner) mina skor och raggsockor så jag ledsnade ur så han fick gå in igen.

Inga större planer för kvällen. Träningen är ju avklarad så jag tror nog att det blir tämligen lugnt. Det lockar en del att elda i kaminen och sticka :).

Ha det bra!
Kram Carina.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!