header

header

27 oktober 2016

Om det inte varit för de gula löven.

I morse var det, till skillnad från i går, ljumma vindar som mötte mig. Det är svårt att tro att det snart är november när temperaturen visar + 10 grader. Om det inte varit för de gula löven hade man kunnat tro att det var en vårmorgon. 

Jobbveckan är över för den här gången och jag måste säga att det är skönt. Det har varit en jobbig vecka - inte själva jobbet - men allt annat som skulle fixas (och det lyckades infalla under arbetstid). Gillar inte riktigt när det blir så. När man ska fladdra och fara hit och dit och känner att man inte får göra klart och vara på ett ställe. Men nu är det som sagt tre lediga dagar och det ska bli skönt. 

Äntligen en blå himmel och en sol som tittar fram :).

Tycker dessa blommor är lika vackra när de är vissna.

Krattar, krattar och krattar.......

Massor av löv överallt.

Lilla pälsboll - snart ska du få flytta in på altanen - får väl se hur du gillar det....

Gick bananas när favvosockorna från Ulvang fanns till bra pris. Blev även två par från Kari Traa.

Helgen som kommer ska spenderas hemma. Känns som vi behöver fixa en del och bl a försöka flytta in pälsbollen på altanen innan snön och minusgraderna kommer. Inte för att han inte skulle fixa att tillbringa vintern ute - det mer för vår (läs min) skull. Det är ganska skönt att slippa pälsa på sig och gå ut till honom i -20. Eller ja klart man går ut till honom men det är varmare och mer skyddat på altanen (ni fattar nog vad jag menar). Och sen fryser inte hans vatten lika lätt heller. Och så blir han ju inte lika ensam när han ser oss mycket mera. Ja, en flytt för lilla kaninen får det nog bli. 

Sen hoppas jag så klart på massa tid för träning. Om kroppen vill dvs. För tillfället är den inte alls med på noterna och tyvärr måste jag nog iväg till någon för att det ska bli bra. 

Nu deklareras det att det ska spelas spel och det är ju alltid roligt :). 

Ha det bra!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!