header

header

30 oktober 2016

Längsta dagen ever.

Det där med att ställa om klockan till vintertid - nja, det tycker jag inte riktigt om. Visst är det praktiskt att "få" en timme till men när man vaknar klockan fem i stället för klockan sex - ja då kan man hålla sig för skratt. Och då kan jag lova att dagen blir lååååång.

Splittrad - känslan jag hade när jag vaknade i morse.

Hade bestämt med en kompis att vi skulle ses och springa vid halv nio i morse. Men när jag satt där klockan sju drog jag iväg ett sms och frågade om vi skulle köra vinter- eller sommartid. Komiskt nog hade hon tänkt fråga mig det samma och vi kom snabbt fram att vi skulle köra på sommartid. Och i det fallet var det bra. Var hemma igen vid halv tio och hade hunnit med ett långt pass löpning :).

Sen har det liksom gått i ett här hemma. Pälsbollen har fått flytta in på altanen och det tog sin lilla tid. Men oj så glad han blev. Han som brukar ligga och jäsa dagarna i ända och komma igång på kvällarna - han har hoppat runt hela dagen i sin nya hage och verkat hur nöjd som helst. Riktig roligt att se :).

Sen när jag ändå hade energi och vädret var så fint så blev även bilen städad och tvättad. Hade lite mer energi kvar så jag gick in och städade uppe när jag ändå höll på, men sen - då tog energin sopslut kan jag lova. Hade dock lovat junior att följa med ut och spela fotboll och självklart ska man hålla det man lovar - det var bara att bita ihop.

Men nu, nu kommer det inte bli fler knop den här dagen. Nu lockar soffan och efter kvällsmaten kommer jag nog parkera där.

Hoppas ni haft en bra helg!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!